Over

Zingevers helpt kerken en organisaties groots te durven dromen over hun toekomst. Wij brengen de gedeelde drijfveren van alle lagen van de organisatie in kaart en vormen een gezamenlijk verlangen. Op planmatige wijze wordt de toekomstdroom van een organisatie vormgegeven.

Samen met de organisatie of kerkenraad zorgen we voor concrete plannen met als doel om zinvol werk te doen wat voortvloeit uit gedreven mensen!

191028-Zingevers-foto viaa magazine

Daniël Kehanpour (rechts): “Met Zingevers help ik mensen en organisaties het beste uit henzelf te halen. Ik wil laten zien dat hun verlangens haalbaar zijn door planmatig, praktisch en geïnspireerd te werken.

Ik ben kerkelijk werker voor de jeugd en middengeneratie van de PKN Assen. Daarnaast was ik onder andere actief als auteur van catechisatiemateriaal Belong en creatief ontwikkelaar bij Open; ontdekkend Bijbellezen voor jongeren.

Pieter Jan Kruizinga (links): “Met Zingevers ben ik opzoek naar de diepste kern van een kerk. Samen met predikanten, kerkenraden en gemeenteleden stel ik de waaromvraag om zo samen te ontdekken waarom we doen wat we doen. Veel kerken zitten vast in bepaalde patronen zonder te weten waarom ze dit blijven volhouden. Ik help ze dat te doorbreken en terug te gaan naar de kern.

Naast mijn werk voor Zinsgevers ben ik docent godsdienst op een middelbare school . In alles wat ik doe, zoek ik samen met mensen naar God en word ik steeds verwonderd door verhalen en ervaringen.”